Hei! Päivitämme tuoreimmat kuulumisemme, tekemisemme ja muut oleelliset uutiset toiminnastamme Facebook-sivuillemme sekä Instagramiin. Ota Facebook-sivu seurantaan tästä linkistä! Instagramista löydät meidät @elainpalvelukurki

Cover for Eläinpalvelu KURKI
847
Eläinpalvelu KURKI

Eläinpalvelu KURKI

Koirien ja hevosten hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Päätoimipaikka sijaitsee Lappeenrannassa, hammaspuhdistuspalvelut saatavilla myös Imatralla ja Vantaalla.
Lisää tietoa palveluista kotisivuillamme www.elainpalvelukurki.fi

4 days ago

Eläinpalvelu KURKI
Doggy Bark on nyt myös Doggy Camp! 🐶Retkeilyn suosio kasvaa koko ajan ja koirathan kulkee iloisesti mukana. Monia kuitenkin arveluttaa etenkin se ensimmäinen yö teltassa koiran kanssa, saako kukaan nukuttua, meneekö koira teltasta läpi, karkaako se... Nyt haluammekin tarjota turvallisen mahdollisuuden kokeilla teltassa yöpymistä koiran kanssa aidatulla alueella Doggy Barkissa! Puisto on käytettävissä retkitreeneihin 19-10 välisenä aikana. Auton saat parkkiin puiston viereen, teltalle löytyy puistosta mukava alusta ja koiralle kanisterissa vettä. Puistossa on retkeilijöitä varten myös 4hlö pöytäryhmä sekä pallogrilli tulisijana (Doggy Barkissa ei ole sähköjä käytettäväksi asiakkaille!). Retkeilijöille löytyy ulkohuussi Nosework-Centerin vierestä puiston läheisyydestä, vain koirat saavat lorotella puiston puolella. Tuo mukanasi majoitustarvikkeesi, pallogrilliin hiilet tai halot sekä eväät ja nauti koirasi kanssa ekasta telttayöstä turvallisesti 170cm korkean teräsaidan sisällä! Puiston läheisyydessä useita kivoja polkuja patikointiin, joten saat hyvän treenin koiralle.Yö Doggy Campissä 30e/teltta sis alv 24%. Varaukset info@elainpalvelukurki.fi tai 044-9714294#doggybark #doggycamp #camping #retkeily #vaellus #vaelluskoirankanssa #koiratvaeltaa #koiratretkeilee #telttailu #telttailukoirankanssa #koiratmatkustaa #leirielämää #koiratinstassa #dogsofinstagram #elainpalvelukurki #lappeenranta #eteläkarjala #koiraalanpalvelut #palveluitakoiralle #kivaakoirankanssa ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Eläinpalvelu KURKI
Imatranseutu OHOI! Olen tekemässä Emmi-Pet ultraääni hammaspuhdistuksia Norppiksessa torstaina 4.8 klo 12-17.JÄLJELLÄ OLEVAT VAPAAT AJAT: 16.30. Ajanvaraukset 044-9714294 tai info@elainpalvelukurki.fi Emmi-Pet ultraääni hammaspuhdistus tehdään koiralle ilman anestesiaa, se on tehokas ja nopea tapa hankkiutua eroon hammaskivestä ja pahanhajuisesta hengityksestä! Lue lisää elainpalvelukurki.fi/…/emmi-pet-hammaspuhdistukset/Tervetuloa!#elainpalvelukurki #norppis #emmipet #ultraäänihammaspuhdistus #suuhygienisti #suuhygienia #puhdassuu #tervekoira #koirakuntoon #koiranhampaat #dogsofinstagram #hampaidenpesu #hammaskivi #parodontiitti ... See MoreSee Less
View on Facebook