Hei! Päivitämme tuoreimmat kuulumisemme, tekemisemme ja muut oleelliset uutiset toiminnastamme Facebook-sivuillemme sekä Instagramiin. Ota Facebook-sivu seurantaan tästä linkistä! Instagramista löydät meidät @elainpalvelukurki

Cover for Eläinpalvelu KURKI
905
Eläinpalvelu KURKI

Eläinpalvelu KURKI

Koirien hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Päätoimipaikka sijaitsee Lappeenrannassa, hammaspuhdistuspalvelut saatavilla myös Imatralla.
Lisää tietoa monipuolisista palveluista kotisivuillamme www.elainpalvelukurki.fi

ACTION BARK - yli 1000m2 hiekkakenttä, aidattu n.120cm korkealla aidalla. Reilusti tilaa revitellä täysillä! Suosittu esim vinttikoirien keskuudessa. Erittäin hyvä urheiluhevosten käyttöön suunniteltu pitävä ja joustava erikoishiekkapohja. DOGGY BARK - n.puolen hehtaarin puuhamaa koirille. Paljon kiinteitä suorituspaikkoja ja reilusti tilaa rallata vaikka isommallakin porukalla! Nurmipohja. Aidattu 170cm korkealla teräsverkkoaidalla, täältä ei livistetä!Molemmat puistot käytettävissä varauksella, samanaikaisesti puistossa ei ole muita kävijöitä, vaan ne ovat vain haluamasi koiraporukan käytössä!Molemmat puisto 20e/h 1-3koiraa. Lisäkoirat 5e/koira. Pidemmät varaukset ja isommat porukat esim kasvattajan pentutreffit, kysy tarjous!Tervetuloa!Varaukset 044-9714294 tai info@elainpalvelukurki.fiWWW.ELAINPALVELUKURKI.FI#doggybark #actionbark #yksityisetkoirapuistot #koirapuisto #kivaakoirille #elainpalvelukurki #lappeenranta ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Eläinpalvelu KURKI
Kun koirasi purukalusto kaipaa puhdistusta on Emmi-Pet ultraäänipuhdistus tehokas menetelmä saada suu jälleen puhtaaksi! Emmi-Pet ultraäänipuhdistus tehdään koirille ilman anestesiaa ja se on hellävarainen koiran hampaille.Toimenpide on nopea ja hammaskivi saadaan poistettua tehokkaasti. Emmi-Pet soveltuu myös käsiteltävissä oleville kissoille! 🐱Ajanvaraukset 044-9714294 tai info@elainpalvelukurki.fiLisätietoja löydät nettisivuiltamme www.elainpalvelukurki.fiEläinpalvelu Kurki,Mielontie 168, Lappeenranta (palvelemme vain ajanvarauksella!)#emmipet #ultraäänipuhdistus #hammaskivi #tervesuu #tervekoira #koiranhyvinvointi #hampaatkuntoon #hymy #hammaskivenpoisto ... See MoreSee Less
View on Facebook