Action Bark
– rallittelu- ja koulutusalue

Action Bark – alue koirien vapaaseen rallitteluun tai koulutuskäyttöön vuokrattavissa!

Reilusti yli 1000m2 aidattu, valaistu, erikoishiekkapohjainen kenttä. Aidat noin 110cm korkeat, verkkoa kaivettu myös maan alle, jottei aidan ali pääse. Silmäkoko verkossa 5x10cm.
Hyvä tila päästellä pois ylimääräistä energiaa – tai kouluttaa koiraa ilman pelkoa karkaamisesta!

Alueen erikoishiekkapohja on suunniteltu alun perin urheiluhevosten käyttöön. Alustana se on joustava ja pitävä, erittäin nivelystävällinen pohja.

**UUTTA!** Action Barkin varusteluun kuuluu nyt myös oheiset kuvissa näkyvät agilityesteet, kaksi 6m putkea, 4 hyppyä, rengas sekä kepit! Kepit saa osaavat laittaa suoraksi jonoksi ja aloittelevat voi harjoitella kujakepeillä, eli ovat säädettävät.
HUOM ehto esteiden käyttämiselle Action Barkissa on, mikäli et ole koskaan aiemmin harrastanut agilityä tai tuntuu, ettet tiedä tarpeeksi, niin ensimmäisellä käyttökerralla on varattava ohjeistustunti (50€/h sisältäen kenttävuokran) Tunnilla opit mm esteturvallisuutta ja miten käytät agilityesteitä niin, ettei koirallasi ole loukkaantumisvaaraa!

Vuokraa alue käyttöösi haluamaksesi ajaksi:

1-3 koiraa 20€/h
lisäkoirat 5€/koira/h
Useamman tunnin vuokrat sopimuksen mukaan.
Hinnat sis alv 24%
HUOM esteet säilytetään katokseen ja niiden pystytys / poiskeräys on sisällytettävä käyttöaikaan.

Aidatun alueen ulkopuolella koirat pidettävä ehdottomasti kytkettyinä!

Varaustiedustelut:
– sähköpostitse info@elainpalvelukurki.fi
– puhelimitse 044-9714294

Tai sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Sijainti on vain viiden minuutin ajomatkan päässä 6-tien rampista Vainikkalan suuntaan: Mielontie 168

Doggy Bark

Lupa haukkua ja pitää hauskaa!

Doggy Bark – Puoli hehtaaria silkkaa riemua koirille ja omistajille! Ja vain omaan / oman ryhmän käyttöön koko varatuksi ajaksi!

Paljon erilaisia suorituspisteitä, haastavampia ja helpompia vaihtoehtoja, erilaisia pintamateriaaleja, kiivettävää, hypittävää, alitettavaa ja ylitettävää…

Doggy Barkin voit vuokrata omaan käyttöösi ja samalla puuhastelukerralla Doggy Barkissa on vain ne koirat, joita haluat mukaasi ottaa. Se ei siis ole avoin koirapuisto, eikä näin ollen samaan aikaan ole vieraita koiria paikalla.

Doggy Barkin vuokra

20€/h 1-3 koiraa
Lisäkoirat 5€/koira.

Useamman tunnin ja isompien porukoiden vuokraukset sovitaan erikseen.

Doggy Bark varattavissa klo 8-21 välillä viikon jokaisena päivänä!

Doggy Bark liikuttaa niin koiraa, kuin omistajaa!

Varaukset ja tiedustelut allaolevalla lomakkeella, info@elainpalvelukurki.fi tai 044-9714294 tai laita messenger-viesti Facebookissa!

ps. Tulethan Doggy Barkkiin vain terveenä sekä vain terveen koiran kanssa! Mikäli koirallasi on ollut kennelyskää tai yskäoireita, odotathan 2 viikkoa ensimmäisestä oireettomasta päivästä laskettuna. Kiitos huomiostasi.


Varaa Action Bark, Doggy Bark tai pyydä lisätietoja: