DOBO® on superkivaa yhteistä liikuntaa ohjaajalle sekä koiralle!

DOBO® alkeiskurssit ja yksityistunnit nyt varattavissa!
Yksityistunnit alk 45€/h ja alkeiskurssi (4x1h) 89€ (hinnat sis alv 10%)

Varaukset info@elainpalvelukurki.fi tai 044-9714294
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit ja ePassi!

DOBO® on alunperin Suomalaisen kotiäidin Camilla Leijonan (ent.Peura) kehittämä laji, jonka tavoitteena on lihaskunnon, tasapainon, kehon hallinnan sekä liikkuvuuden parantaminen, molemmille yhdessä.

DOBOssa käytetään treenaamisen apuna erikoisia DOBO® palloja, tasapainotyynyjä ja puolipalloja. Liikkeitä on ohjaajalle sekä koiralle erikseen sekä yhdessä suoritettaviksi.

DOBOa voi harrastaa kaikkien perusterveiden koirien kanssa. Mikäli koirallasi on liikuntaan rajoitteita aiheuttavia vikoja tai sairauksia, ota yhteyttä, niin mietitään voimmeko suunnitella harjoitukset koirallesi soveltuviksi.

Laji soveltuu kaiken kuntoisille koirille ja ohjaajille sohvaperunoista aktiiviharrastajiin. Sen avulla saadaan tuettua koiran suorittamista myös erilaisissa koiraurheilulajeissa, esim agilityssä, tokossa, jne.

Eläinpalvelu Kurki tarjoaa DOBO® tunteja niin yksityistunteina kuin pienryhmätunteina. Tunneilla suoritukset tehdään aina jokaiselle koirakolle soveltuvalla tasolla ja ennenkaikkea koiran ehdoilla.

DOBO® on rekisteröity tuotemerkki ja sitä saavat käyttää vain Dobo-ohjaajakoulutuksen hyväksytysti läpäisseet kouluttajat.

Lisää DOBO®sta löydät www.dobo.fi