Ravitsemusneuvontaa koiralle? Miksi? Kenelle?

Ihan kaikille koirille!

Oikea ravitsemus auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia, auttaa toipumaan akuuteista sairauksista, auttaa pärjäämään paremmin kroonisen sairauden kanssa. Se tuo puhtia treeniin urheilukoirille, se pitää kotikoiralla linjat kunnossa. 

’Sitä olet, mitä syöt’

Totuus, joka pätee myös koiriin.

Vaikka moni puhuu tietyn ruokavalion puolesta ainoana oikeana vaihtoehtona, jotta koira voi hyvin, ei oikeasti ole olemassa yhtä mallia, joka toimii kaikille! Erilaisilla koirilla on erilaiset tarpeet, erilaisilla omistajilla on erilaiset mahdollisuudet reagoida näihin tarpeisiin.
Tässä kohdin onkin syytä ottaa yhteys ravitsemuksen ammattilaiseen, jotta yhdessä pohditaan paras vaihtoehto juuri Sinun koirasi tarpeisiin sillä kaavalla, joka Sinulle on mahdollista toteuttaa.

Miten saan apua?

Kun koirasi tarvitsee apua ravitsemuksen suhteen, ota rohkeasti yhteyttä! 

Ota kuitenkin huomioon, että yksi puhelu, saati yksi tapaaminen ei johda vielä minkäänlaisiin tuloksiin, vaan ravitsemus tarvitsee sitoutumista, aikaa sekä seurantaa.
Tästä syystä palveluni on räätälöity siten, että seuranta on jo suunniteltu valmiiksi ennen ensitapaamistamme. Puhelin- ja sähköpostineuvonta ovat käytössä vasta ensitapaamisen jälkeen.

Sairausruokavaliot edellyttävät monesti myös eläinlääkärin diagnoosia ja seurantaa, jotta voimme tehdä ruokavalioon oikeanlaisia muutoksia. Tarvittaessa ohjaan asiakkaani eläinlääkärin vastaanotolle.

Koiran diplomi ravitsemusneuvoja koulutusta (dipl.KRN) järjestää suomessa ainoastaan Suomen eläinterveydenhuolto-opisto. Muualta oppinsa ammentaneilla ei ole oikeutta käyttää ko ammattinimikettä. Huomioithan tämän valitessasi yhteistyökumppania koirasi hyvinvoinnista vastaamaan! 

Yhteystiedot

sähköpostilla info@elainpalvelukurki.fi

tai

puhelimitse 044-9714294

Suomen Koiran Ravitsemusneuvojat ry