Trimmaan kotikoiria Lappeenrannassa rodusta riippumatta.

**HUOM En ota tällä hetkellä uusia trimmausasiakkaita.**

Ohjeita trimmaukseen tulevalle:

  • Pesethän koirasi huolellisesti trimmausta edeltävänä päivänä ja harjaat turkista mahdolliset takut auki. Likaista tai takkuista turkkia ei voi trimmata! Turkin tulee olla kuiva trimmattaessa. Nypittävää koiraa ei tule pestä kahteen viikkoon ennen nypintää!
  • Mikäli koiraa ei ole pesty valmiiksi, en voi ottaa koiraa trimmattavaksi ja käynnistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta. Likainen ja takkuinen turkki voi rikkoa saksien ja trimmauskoneen terät.
  • Mikäli koirallasi on ihossa tai muualla jotain erityistä huomioitavaa, kerrothan näistä ennen kuin aloitan työn. Ihottumat, haavaumat, rasvapatit tai muut poikkeamat koiran terveydessä on hyvä tietää ennakkoon.
  • Ennen työn aloitusta kerrothan mitä haluat koirallesi tehtävän, suunnitellaan työ yhdessä, jotta vältymme väärinkäsityksiltä.
  • Jos koirasi ei pidä / ole tottunut trimmaukseen, kerrothan myös siitä etukäteen!
  • Pentukoiraa voit totuttaa trimmauskoneeseen kotioloissa sähköhammasharjan varrella. Varsi surisee ja tärisee melko samalla tavalla kuin trimmauskone, ja kuljettamalla vartta turkkia pitkin varsinkin pään ja korvien alueella totutat koirasi käsittelyyn.
  • Voit jättää koirasi trimmattavaksi ja noutaa sovittuna aikana. Monesti koirat käyttäytyvät ns. vieraskoreasti kun omistaja ei ole paikalla ja näin ollen työ sujuu helpommin ja nopeammin.

Koska käteni ovat tärkein työvälineeni, aggressiiviseksi muuttuvaa tai purevaa koiraa en suostu trimmaamaan loppuun saakka. Mikäli trimmaustyö joudutaan keskeyttämään koiran käytöksen vuoksi veloitetaan työn hinta normaalisti alkuperäisen arvion mukaan. Rokotustodistus tulee esittää pyydettäessä!

  -Kiitos huomiostasi!-